Zgjedhjet e 6 Marsit, PS bën lëvizjen e rëndësishme

0 36

Partia Socialiste ka dorëzuar ditën e sotme në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve, kërkesën për regjistrimin e kandidatëve për Shkodrën, Durrësin dhe Lushnjen.

PS dorëzoi kërkesën për regjistrimin e Majlinda Angonit, Emirjana Sakos dhe Eriselda Sefës.

Ndërsa për Bashkitë e Vorës, Rrogozhinën dhe Dibrës kërkesat për regjistrim do të dorëzohen në KZAZ-të respektive.

Leave A Reply

Your email address will not be published.