”100 dëshimet e Ramës në 8 vite”, Basha: Shqipëria e fundit në Europë për testimet ndaj Covid-19

0 203

Në ”100 dështimet e Ramës në 8 vite”, kreu i PD-së, Lulzim Basha ka treguar dështimin e qeverisë ”Rama 2” me pandeminë e Covid-19.

Basha ka parashtuar një pyetje në instastory ”Cila është renditja e Shqipërisë për përqindjen e popullsisë të testuar për Covid-19, krahasuar me vendet e Europës”? Teksa përgjigjja është se vendi që bën testime shumë më pak krahasuar me vendet e Europës.

”Teksa numri i të infektuarve, të shtruarve në spital dhe i viktimave me Covid-19 po rritet çdo ditë, Shqipëria vazhdon të të bëjë shumë pak testime tek qytetarët. Krahasuar me vendet e rajonit dhe Europës, Shqipëria ka numrin më të ulët të testimeve”,-thuhet në artikullin që Basha i ka bashkëngjitur temës së testimeve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.