Infektime rekord në vendin tonë/ A do të mbyllen shkollat? Përgjigjet Rakacolli, tregon vendimin

0 53

Shqipëria është duke kaluar një situatë problematike sa i përket numrit të infektimeve me koronavirus, edhe pse për fat të mirë kjo nuk është reflektuar me rritje të shtrimeve në spitale apo të rasteve fatale.

Aktualisht vendi po kap 1 700 – 1 900 raste të reja me koronavirus dhe nisur nga kjo.

E pyetur nëse do të ketë mbyllje të shkollave, kryetarja e Komitetit të Eskpertëve, Mira Rakacolli tha se treguesit nuk janë të tillë që të detyrojnë mbylljen e shkollave, megjithatë sipas saj, situata do të ndiqet në vijim dhe do të veprohet në varësi të saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.