Pavarësia e Kosovës, urimi i veçantë i Dua Lipës: Po jetoja në Prishtinë kur…

0 47

Këngëtarja shqiptare që po pushton skenën botërore, Dua Lipa, e ka uruar Kosovën në ditëlindjen e 13-të të shpalljes shtet.

”Urime Dita e Pavarësisë Kosovë! 13 vite! Kurrë nuk do ta harroj momentin kur e shikoja në TV duke ndodhur derisa po jetoja në Prishtinë”.

Nga ana tjetër, ajo thotë se “Drithërima, drithërima, drithërima të energjisë së qytetit! E paharruar… Krenare që po shoh sa shumë kemi arritur dhe sa larg mund të shkojmë”.

Më 17 shkurt të vitit 2008, Kuvendi i Republikës së Kosovës shpalli Deklaratën e Pavarësisë së Kosovës.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Leave A Reply

Your email address will not be published.