Rritja e çmimeve, shkodranët ngrihen në protestë, bllokojnë për disa minuta hyrjen e qytetit

0 39

Shkodranët janë ngritur sot në protestë kundër rritjes së çmimeve.

Protesta, po zhvillohet tek Ura e Bahçellëkut, ku qytetarëve ju janë bashkuar edhe aktivistë të shoqërisë civile.

Protestuesit kanë bllokuar hyrjen e qytetit për disa minuta, duke protestuar për rritjen e çmimit të karburantit, si dhe rritjen e çmimeve të ushqimeve, gjatë ditëve të fundit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.