Shtyhet sërish seanca në Gjykatën Kushtetuese për shkarkimin e presidentit Ilir Meta

0 49

Gjykata Kushtetuese u tërhoq për vendim pasi Përfaqësuesi ligjor i Presidentit të Republikës Bledar Dervishaj kërkoi kohë për t’u konsultuar me Ilir Metën për përgjigjet. Gjykata vendosi që seanca të shtyhet.

Kujtojmë se kjo është seanca e dytë, pas asaj të zhvilluar dy ditë më parë, e cila përfundoi pas shumë orësh pa një vendim, dhe kjo e sotmja po ashtu u mbyll pa vendim.

Seanca e radhës do të mbahet me 7 shkurt ora 10:00.

Leave A Reply

Your email address will not be published.