Të shtunën protesta do jetë ditë-natë para kryeministrisë

0 40

Avokati Adriatik Lapaj thotë se “Numrat e pjesmarrjes janë të rëndësishëm në këtë vend. U treguan numrat ditën e shtunë, të dielën ishte masive. Këto janë protesta të përditshme. Të shtunën që vjen do marshojmë dhe mund të merret vendim që mos të largohen nga sheshi ditë-natë derisa të na japi zgjidhje ”-tha Lapaj.

Avokati deklaroi se një listë kërkesash do bëhen publike së shpejti.

“Një listë kërkesash, do bëhën publike shumë shpejt. Janë shumë objektive.”-tha Lapaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.