Von der Leyen ‘kërcënon’ Kremlinin: Sanksionet ndaj Rusisë do të prekin sektorët financiarë, energjetikë dhe eksportet

0 42

NATO ka ngritur alarmin për krizën në Ukrainë, duke paralajmëruar “një rrezik real për një konflikt të ri të armatosur në Evropë” dhe ka premtuar të përforcojë krahun e saj lindor.

Çdo sanksion i BE-së ndaj Rusisë në përgjigje të një pushtimi të Ukrainës nga Moska do të synonte sektorin financiar dhe energjetik, ka paralajmëruar shefja e BE-së Ursula von der Leyen.

“Ajo ripohoi faktin se të gjitha opsionet ishin në tryezë dhe se sanksionet do të kishin të bënin me sektorët financiarë dhe energjetikë, si dhe eksportet e produkteve të teknologjisë së lartë”, tha Komisioni Evropian në një deklaratë, duke cituar von der Leyen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.