“Zoti Kryeministër! Nuk kam X5, por kam kembët e prera! Por ti sa të harxhon vetura që ke blerë në SHBA?

0 141

Protestës së sotme të zhvilluar përpara Kryeministrisë i janë bashkuar qytetarë nga vende të ndryshme.

Flamur Bala person me aftësi të kufizuara i është bashkuar kësaj proteste, duke i kërkuar kryeministrit Rama uljen e çmimeve.

“Flamur Bala person me aftësi të kufizuar dhe kam ardhur nga Durrësi. Të gjithë kemi dalë për arsye ekonomike. Sot erdha me makinë time me katër shokë. Fatura është 20 mijë lekë dhe vetëm 9 litra. Si mund ta përballojë një person me aftësi të kufizuara këtë. Por nuk është kjo arsyeja pasi janë rritur edhe çmimet e ushqimeve. Ajo fouristrada Linkoln që ke marrë nga Amerikanë sa harxhon në ditë,  dhe t’i thua se ne e përballojmë atë çmim, por t’i nuk  e ndjen sepse xhepin dhe miliardat i ke plot, por t’i dhe politikanët e 30 viteve të fundit i keni plot”, tha ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.